• Nyheter
  • BromöllaHem vinner årets Fastigopris för bästa integrationsarbete
DELA
Pressmeddelande

BromöllaHem vinner årets Fastigopris för bästa integrationsarbete

– Vi har hela tiden känt att vi har gjort något bra, för bolaget, kommunen och för de personer som vi har anställt. Att få den här utmärkelsen visar att även andra uppskattar det vi har gjort, något vi både är otroligt stolta och glada över och kommer att bära med oss en lång tid framöver, säger Henrik Bergqvist, vd på BromöllaHem.

När BromöllaHem, med 6 anställda, 2016 tog över skötseln av kommunens fastigheter behövde 8 personer nyanställas. För att öka mångfalden och integrationen beslutade ledningen att alla nya medarbetare skulle vara boende och arbetslösa i Bromölla kommun och att gruppen skulle bestå av minst 50 procent utlandsfödda.

– Bromöllahem tog chansen att i det lilla göra något stort. Det är en medveten satsning på mångfald och ökad integration i ett företag som idag har 14 anställda, säger Mona Finnström, vd på Fastigo.

Fastigopriset delas i år ut för åttonde gången. Syftet är att synliggöra fastighetsbranschen som en attraktiv bransch att arbeta i och att premiera de bästa arbetsgivarna.

Rekordmånga företag har deltagit i årets tävling och visar därmed att fastighetsbranschen bidrar positivt till integrationen i samhället. Förutom vinnaren BromöllaHem tilldelas fyra företag ett hedersomnämnande för sitt arbete med ökad integration i ett arbetsgivarperspektiv; AB Helsingborgshem, Förvaltnings AB Framtiden, HSB Göteborg samt HSB Skåne.

För mer information kontakta Henrik Bergqvist, vd BromöllaHem, 070 858 40 60 eller Fastigos vd Mona Finnström, tfn 070 676 69 22.

Relaterade nyheter

Glada vinnare av Fastigopriset 2023. Från vänster Catharina Elw, Anna Willstedt och Tobias Hörnquist, Gummifabriken Värnamo, och Ulf Rohlén och Karin Nordmark från Örebrobostäder.
Nyheter, Pressmeddelande

Gummifabriken och Örebrobostäder vinner Fastigopriset 2023

Johan Mann
Avtal 2023, Nyheter, Pressmeddelande

Kollektivavtal mellan Fastigo och Kommunal tecknat

210827 Johan Fastigo_F3A3894 beskuren
Avtal 2023, Pressmeddelande

Fastighetsbranschens ledande kollektivavtal tecknat

Min sida

Här har vi samlat dina kollektivavtal, snabblänkar och kontaktuppgifter till din personliga rådgivare

Kollektivavtal
Din rådgivare

För snabbare hjälp kontakta SvarDirekt
08-676 69 69svardirekt@fastigo.se

Medlem

Här loggar du som medlem in för att komma åt all låst information på webbplatsen

Fastigo-portalen

Här loggar du in som ska lämna företagsuppgifter, statistik eller hantera ert företags användare.

Bli medlem

Har du inget konto? Som medlem omfattas du av Fastigos heltäckande och branschanpassade kollektivavtal.

Logga in

För att komma åt denna information behöver ditt företag vara medlem i Fastigo.Om du redan är inloggad och ändå inte kommer åt ett visst material är det för att du saknar behörighet till den sidan eller filen.

Du loggar in med din e-postadress och lösenord.

Om du inte loggat in tidigare behöver du skapa ett lösenord genom att följa ”Glömt ditt lösenord”-länken nedan.