• Nyheter
  • Gummifabriken och Örebrobostäder vinner Fastigopriset 2023
DELA
Nyheter

Gummifabriken och Örebrobostäder vinner Fastigopriset 2023

Årets Fastigopris delas ut i två kategorier under temat ”Det nya arbetslivet”. Två glada och värdiga vinnarföretag tog emot priserna i samband med invigningen av Fastigos nya lokaler den 30 maj. 

Den nya tidens arbete ser på många ställen helt annorlunda ut än innan pandemin. Fastigo eftersökte lyckade arbetsplatser där medarbetarna känner sig nöjda med hur företaget genomfört förändringar kring till exempel arbete hemifrån och på arbetsplatsen.
– Fastigo vill lyfta fram arbetsgivare som arbetar långsiktigt och systematiskt med personalfrågor. Örebrobostäder och Gummifabriken i Värnamo är utmärkta exempel på goda arbetsgivare som har tänkt igenom och agerat kring det nya arbetslivet, säger Johan Mann, vd på Fastigo. 

Värnamo kommunala industrifastigheter AB, Gummifabriken, vinner Fastigopriset 2023 i klassen upp till 50 anställda med motiveringen:

Med utgångsläge i verksamhetens behov, digitala förutsättning och en tydlighet om vilka regler som gäller, har Gummifabriken hittat en välfungerande flexibilitet för en nöjd och engagerad personalgrupp.

Örebrobostäder AB vinner Fastigopriset 2023 i kategorin över 50 anställda med följande motivering:

Med kunderna i fokus och frihet under ansvar har Örebrobostäder tagit fram en genomarbetad riktlinje för ett hållbart och flexibelt arbetssätt. Personalen arbetar där det passar bäst för verksamheten och det uppdrag var och en har. 

 – Vi på Fastigo är experter på fastighetsbranschens förutsättningar och står i ständig kontakt med branschens arbetsgivare. Vi vet vad som behövs för att stärka branschen, och delar med glädje ut Fastigopriset till de arbetsgivare som utmärker sig på området, säger Johan Mann.

I år delar Fastigo ut priset för 14:e gången. För vinnarna är priset en bekräftelse på ett genomtänkt och bra arbete avseende arbetsgivarfrågor. 

Glada vinnare av Fastigopriset 2023. Från vänster Catharina Elw, Anna Willstedt och Tobias Hörnquist, Gummifabriken Värnamo, och Ulf Rohlén och Karin Nordmark från Örebrobostäder.

Relaterade nyheter

Residential Roadway Brick Cleaning Using High Pressured Water.
Nyheter

Vad är AMI-anställning?

Johan Mann, Kicki Lilliedrake och Nils Bergh hälsade välkomna.
Nyheter

AI och HR på längden och tvären

Nyheter

Nytt: Casebaserad utbildning om anställning

Min sida

Här har vi samlat dina kollektivavtal, snabblänkar och kontaktuppgifter till din personliga rådgivare

Kollektivavtal
Din rådgivare

För snabbare hjälp kontakta SvarDirekt
08-676 69 69svardirekt@fastigo.se

Medlem

Här loggar du som medlem in för att komma åt all låst information på webbplatsen

Fastigo-portalen

Här loggar du in som ska lämna företagsuppgifter, statistik eller hantera ert företags användare.

Bli medlem

Har du inget konto? Som medlem omfattas du av Fastigos heltäckande och branschanpassade kollektivavtal.

Logga in

För att komma åt denna information behöver ditt företag vara medlem i Fastigo.Om du redan är inloggad och ändå inte kommer åt ett visst material är det för att du saknar behörighet till den sidan eller filen.

Du loggar in med din e-postadress och lösenord.

Om du inte loggat in tidigare behöver du skapa ett lösenord genom att följa ”Glömt ditt lösenord”-länken nedan.